15 i 16 de juny, nova edició del 'Viu la Burés'.

10.06.2018

Un any més, torna el festival de la Fàbrica Burés d'Anglès. Per més informació: www.viulabures.cat

DIVENDRES 15 JUNY

BIBLIOTECA JOAQUIM BAUXELL D’ANGLÈS
17.30H - ACTIVITATS INFANTILS. Hora del Conte Especial Viu la Burés “El petit botó” a càrrec de la “Reina del Silenci” i a continuació petita manualitat amb les Teixidores d’Anglès.
19H - Presentació del llibre “Fil i Carbó”, de Ramon Soler i Riba.

SALA POLIVALENT DE LA BURÉS
21.30H - Nit de teatre amb l’obra “Giuston , tenim un problema”. Una obra d’humor i sense diàleg on passaran un munt d’històries totalment surrealistes.
Es podran comprar les entrades abans de l’actuació a la Sala Polivalent de La Burés: 5€.
Organitza: Teatre La Bambolina Anglès.
23H -  Concert nocturn amb “Els Malestruc”. Espectacle musical amb artistes de la zona.

DISSABTE 16 JUNY

17H - VISITA TEATRALITZADA a la Màquina de Vapor i futur Museu del Vapor.
17H-18.30H - TALLERS PER A TOTA LA FAMÍLIA. Diferents tallers relacionats amb el tèxtil, on grans i petits s’ho passaran d’allò més bé!
18H - ACTUACIÓ INFANTIL “SÓC UN PALLASSO”, AMB CLARET CLOWN. Espectacle de pallassos per a públic familiar que explica la llegenda de l’August, el primer pallasso que va existir sobre la Terra.
19H - DESFILADA DE MODA. Joves dissenyadors emergents i Agència de models professionals Piùbella.
20H - MONÒLEG AMB DAVID BARRAGAN. Còmic, actor i monologuista professional amb més de 400 actuacions a sales i teatres d’arreu d’Espanya.
21H - CONCERT NOCTURN AMB “NANA&PILLOWS”. Grup de Soul funk blues, ideal per amenitzar l’hora de sopar!
22H - “LICEU A LA FRESCA”, un projecte que la companyia barcelonina “El Liceu” està portant a terme a Catalunya per acostar l’òpera a la població. L’obra ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons. Es tracta d’una nova coproducció entre el Gran Teatre del Liceu, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. Comptarà amb l’aclamat tenor nord-americà Gregory Kunde, en el paper de Des Grieux, i la soprano ucraïnesa Ludmyla  Monastyrska de renom internacional en el paper principal. I també amb l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

DURANT LA JORNADA
El Museu del Vapor. Estarà obert i es podran programar visites guiades per a grups.
Zona food trucks. S’hi podran degustar diversos plats gastronòmics.
Exposició fotogràfica “Costa Brava. Glam & Click”. Mostra fotogràfica que recull el pas d’estrelles del cinema, futbolistes, aristòcrates i altres personatges famosos per la Costa Brava atrets pel paisatge, l’oferta gastronòmica i també per festivals convertits en referència internacional, com ara el de Cap Roig.

Notícies