El Festival de Jazz a la fresca de Vidreres celebra la seva 5a edició amb un homenatge a Django Reinhardt.

10.06.2018

En el marc incomparable del pati de Can Xiberta, una casa pairal reconstruïda per l’Ajuntament de Vidreres es durà a terme la cinquena edició del festival de jazz a la fresca de Vidreres, edició del 2018.
Una iniciativa que neix des de l’Ajuntament de Vidreres mitjançant la seva regidoria de cultura i que pretén ser un referent i fer-se un espai entre els festivals de jazz que durant l’estiu es fan a contrades gironines.
És habitual que es dediqui el festival a autors o gèneres ja consagrats i és per això que en darreres edicions hem pogut gaudir d’homenatges musicals a Franc Sinatra, al latin-jazz o a Ella Fitzerald per exemple.
Aquest anys, i seguint la mateixa línia es retrà homenatge a DJANGO REHINHARDT i al seu jazz manouche i gygpsy jazz.
És per això que cadascun dels tres dies del festival hi haurà una formació que interpreta aquest gènere amb un ampli domini de la tècnica la qual cosa ens evocarà els millors moments django de la història.
Per acompanyar aquests tres grups que més endavant enumerem contarem amb dos convidats de luxe, per un cantó l’EVA FERNANDEZ i per l’altre en LLIBERT FORTUNY, acompanyats de músics de primera categoria.
Els dies del festival seran els propers divendres, dissabte i diumenge, 24, 25 i 26 d’agost. I les formacions que ens acompanyaran són:

24 D’AGOST - 21:00
- ACOUSTIC GUIRI EXPLOSION  
- EVA FERNANDEZ

 25 D’AGOST – 21:00 H
- SCARAMOUCHE 

26 D’AGOST – 18:00 H
- SHINE  ( gypsy jazz )+ POL PRATS
- LLIBERT FORTUNY + MANEL CAMP + MIREIA FARRÉS: JZBACH

Notícies