Can Clos, primer espai de la comarca de la Selva en aparèixer al mapatge d’espais de creació i producció cultural de Catalunya

08.04.2018

El projecte Mapatge dels Espais de Creació i Producció de Catalunya s’ha desenvolupat com a resposta a l’encàrrec que al desembre de 2015 es va fer des de XarxaProd i el CoNCA. Aquest encàrrec responia a un objectiu principal: fer visibles els Espais de Creació i Producció de Catalunya així com identificar iniciatives noves que encara no són prou visibles des del mateix sector, per tal de dimensionar i enfortir la seva presència al territori. 

Can Clos neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai per a la creació, la investigació, la divulgació de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura, la gastronomia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats s’interconnecten. Per promoure la producció artística disposem de diferents espais on realitzar les obres, tant de cara al públic com en la més absoluta intimitat. Tenim un objectiu clar, hem de promoure l’intercanvi amb altres països per tal de retro alimentar-nos i obrir nous coneixements i relacions.

Notícies