Primer festival Fenals de Música a Lloret de Mar

26.07.2017

03/08/2017 Toni Solà Quartet: Entre els grans saxos tenors del nostre jazz Toni Solà és un del màxims exponents que pren com a referents noms de l'alçada de Illinois Jacquet, Gene Amons o Sonny Rollins. Ha col.laborat amb infinitat de músics i formacions com ara Ramon Fossati i Ignasi Terraza amb qui enregistrà el premiat disc The Black Key. També ha col.laborat amb músics com Josep M. Farras, Scott Hamilton, Jesse Davis...Després de 1000 sessions com a membre de la Banda del programa d'Andreu Buenafuente, ens visita a Fenals de Música. Toni Solà (saxo), Marc Martin (piano), Ignasi Gonzalez (contrabaix) i Xavi Hinojosa (bateria) 

10/08/2017 Quartet Gloria: Aquest grup d'excel.lents músics presenten un programa d'obres clàssiques que interpreten de forma magistral. Un concert evocador i de sensacions ineludibles pels amants de la bona música, amb obres d'autors com Bach, Vivaldi, Piazzola, Montti entre altres, barrejades amb músiques de pel.lícules, temes de jazz i peces populars. Natalia Ursataya (violí), Vitaly Karpov (viola), Olga Casado (violí) i Zhana Ivanova (piano)

17/08/2017 "Aire" Quartet: Aire és del darrer projecte de Paula Domínguez que neix de la necessitat d'aparcar un repertori de versions de soul i pop en anglès per proposar-ne un altre basat en cançons en castellà, buscant una sonoritat més orgànica, acústica, aflemencada, moderna i jazzistica. Boleros de toda la vida amb tocs de flamenc, coples amb tints moderns o cançons pop d'autors espanyols o llatins són, juntament amb composicions originals, el que configuren el repertori d'aquest extraordinari grup i proposta musical. Paula Domínguez (veu), Vicenç Solsona (guitarra), Matías Míguez (baix) i Joan Palà (percussió)

24/08/2017 Josep Soto Quintet:  presenta un repertori integrat per composicions de J. Soto incloses als treballs Parabòli (del que celebrem 15 anys de la seva publicació) i Groc (últim treball publicat) i que s'inspiren d'estètiques dels ritmes llatinoamericans com ara la bossanova, el tango, el bolero, jazz...i de la música mediterrània. Un grup llegendari al circuit de jazz llatí nacional que ha estat present a les principals sales i festivals i nominat als premis Grammy al 2003 pel seu treball Parabòlic. Josep Soto (guitarra), Enric (Piano), Xavier Figuerola (saxo), Roger Blavia (bateria) i Toni Pujol (baix)

Notícies