8èna edició del festival Vidrerenc Actitud Fest

10.07.2017

Des de fa 8 anys que l'Associació Soroll de Vidreres dirigeix i produeix l'Actitud Fest, un festival familiar, petit i sense pretensions que ha apostat per bandes fora del cicuit de música convencional i comercial, una programació arriscada de sons poc representats, en un petit municipi de la Selva interiror.

Un festival sense caps de cartell, amb una vintena de bandes nacionals i internacionals amb el cor, energia i actitud necessàries per participar al festival "do it yourself" vidrerenc. El festival de música independent de Vidreres, segueix reivindicant el seu lloc a l’escena dels festivals alternatius i undergrounds amb una aposta clara per estils musicals no aptes per a tots els públics. 

Programació:

Divendres 28 de juliol: Les Cruet (Montseny), Malämmar (Bcn), Tarsius Tarsier (Madrid), Fighter pillow (Bcn), Osoluna (Torrelavega), Pears (Usa), Minority of one (Jerez de la Frontera), Tano (Girona), Ayuken djs (Madrid)

Dissabte 29 de juliolHimura (Saragossa), Violets (Bcn), Hierophant (Itàlia), Willis Drummond (Euskal Herria), Not On tour (Israel), Looking for an answer (Madrid), Clowns (Australia), No more lies (Sant Feliu de Guíxols), Frednoise dj (Vidreres)

Diumenge 30 de juliol: Ansïa (Bcn), Rouille (Saragossa), Mercy ties (Usa), Stinky (França), Birds in row (França)

 

Entrada d’un dia 10 euros anticipada i 15 euros a guixeta.

Abonament  tres dies + zona d’acampada + Piscina: 20 euros anticipada i 25 euros a guixeta.

Venda d’entrades a www.entradium.com

Més info:

www.actitudfest.net

Facebook

Notícies