CONCERT DE CAP D'ANY

La VBella Banda

Comprar
7 €
diumenge, 7 de gener | 19:00 h
DURADA:  120 minuts

Venda d'entrades anticipada: online, a Entrapolis i el dia de la funció, a la taquilla del Teatre,1 hora abans de l'espectacle.

Compartir

La VBella Banda torna amb el tradicional Concert de Cap d’Any. El XIV è concert que oferim a la vila amb peces de jazz, swing, rock... i una mica de nadales.

Després d’un petit parèntesi temporal, degut a les circumstàncies, tornem oferint un conjunt de peces instrumentals i cantades alternades que voldríem que serveixin per tenir una bona entrada d’any.

Un petit recorregut musical pel segle XX en un concert en dues parts d’uns 45 minuts de durada que ens portaran a escoltar peces clàssiques de big band tipus Glenn Miller a peces orquestrades i cantades en format swing i acabarem amb algunes petites peces nadalenques a ritme singular.

Intèrprets: Carles Rovira (piano), Sara Buj (baix), Xavier Privat (bateria), Vicenç Gironès (clarinet i saxo alt), Fernando Floria (saxo alt), Joaquim Hostench (saxo tenor), Albert Ponsdomènech (saxo tenor), Antoni Marès (trompeta), Alfons Casellas (trompeta), Gaspar Brunet (trombó), Salvador Basart (trombó), Rafel Puig (trombó), Mila Kuzmenko (vocal), Gonzalo Lobato (vocal).

Diumenge
07
gen
Des de
7 €