Tarda de circ by. Domestik

Petit festival familiar amb activitats per a tota la família

Gratuït
Dissabte 27 d'agost | 12:00 h

Petit festival familiar amb activitats per a tota la família: Xerrades, tallers circ, maquillatge, Dj i food truck.

Cronopis és un col·lectiu que treballa en la promoció i desenvolupament del circ. Entenem el circ com un art escènic sense límits on hi conviuen la música, el teatre, la dansa, l'escenografia, etc. És un espai obert a tothom que vulgui expressar les seves inquietuds artístiques i escèniques, tant per a professionals com per amateurs, a través de quatre línies d'actuació: formació, assaig i entrenament, creació i difusió/promoció de les arts del circ.

Taller de malabars i equilibris. El taller consta de diferents tipus de malabars: pilotes, masses, diàbolos, plats, pals del diable, mocadors, cintes, carioques. També tenim pedals, rul.lo, xanques i un monocicle petit per fer equilibris.

Back2Classics, un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

La Bella Tour és una paròdia de com dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern, fent l'únic que saben fer, encara que no ho facin de la manera més ortodoxa.  És la història de dos amics que de vegades deixen que els seus problemes personals surtin a la llum en escena, oblidant que el públic és testimoni en tot moment.  Dos personatges sense sentit del ridícul que intenten seguir amb el seu propòsit passi el que passi.

Dj. Chaman ens ofereix una selecció musical basada en ritmes caribenys amb la intenció d’amenitzar qualsevol esdeveniment per a petits i grans. Amb un ampli repertori i una llarga trajectòria, ens farà partícips del ritme i ens transportarà a paisatges sonors plens d’alegria i bon humor.

Nagual Creps, neix de la convicció que un producte final de qualitat satisfarà no sols a qui el consumeix, sino també a qui ho produeix. Creperia dolça i salada amb productes de qualitat i varietat d’ingredients. Experiència gastronòmica autòctona i original.

Sisí maquillatge: Artista plàstica i maquilladora amb una gran trajectòria. Maquillatges creatius i de fantasia per a totes les edats.

 

Dissabte
27
ago

Activitats relacionades

LLORET OUTDOOR SUMMER FESTIVAL: SHAKE, SHAKE, SHAKE
CIRC
23.08.22 | 21:00 h
Lloret de Mar
Altres Arts escèniques
Solitud a Stromboli
Rosa Delor i Núria Casado Gual
30.10.22 | 19:00 h
Santa Coloma de Farners
Arts escèniques
Buffalo Bill a Barcelona
Bitò
26.11.22 | 21:00 h
Blanes
Arts escèniques