Josep Beulas, pintor, i la seva relació amb l'arquitectura

Conferència tècnico-divulgativa a càrrec de Marc Cuixart, arquitecte

Finalitzat
2021
divendres, 26 de novembre | 19:00 h

 

 

 

Compartir

Marc Cuixart (Barcelona 1954). Professionalment és un gran enamorat de l'arquitectura a tots els nivell. Destaca en el disseny d’interiors i la rehabilitació d’edificis històrics catalogats. Ha estat coordinadors de la rehabilitació d'escoles històriques de Barcelona. Exerceix la docència com a Professor de Projectes i d’Història de l’arquitectura a l’Escola Joan Triadú. Col·labora en Màsters a l’Escola Elisava i a la UB. Ocasionalment ha exercit d’editor de llibres per a Bibliòfils. És co-autor del catàleg de la Exposició Antològica sobre l’obra del pintor Modest Cuixart i Tàpies. És co-autor del llibre sobre l’arquitecte Josep Goday i Casals.

En Marc Cuixart ens explicarà l'estreta relació de l'artista Josep Beulas amb arquitectes de gran prestigi com Moneo o Paredes.

Any Beulas.

Julilol de 2021/setembre de 2022

Commemoració del centenari del neixament del pintor colomenc Josep Beules i Recasens, 1921-2021

Del 3 de juliol de 2021 fins a l'estiu de 2022 se celebrarà a Santa Coloma de Farners un ampli ventall d'activitats per commemorar el centenari del naixement del pintor colomenc i fill predilecte de la ciutat, Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 7/8/1921- Osca, 2017).

 

 

 

Divendres
26
nov
Gratuït
Finalitzat