Akelarre

Les Feliuettes

Finalitzat
Dissabte 16 d'octubre | 20:00 h

Atenció! Ateses les mesures excepcionals preses per tal de fer front al COVID-19, no es permetrà l’entrada a la sala un cop començada la funció.

The Feliuettes ens conviden al seu Akelarre, que representa un retorn al cabaret més genuí amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i auto-paròdia. En aquesta obra ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, essent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk, la ràbia i l’activisme, el paganisme més combatiu amb les sectes i els dogmes, la tirania dels estereotips i el seu imperi audiovisual, els diners com a ideologia, el pop com a mercaderia amb capacitat per aniquilar el pensament crític… Són els ingredients d’aquest còctel per parlar amb llibertat i humor.

Les tres cantactrius Maria Cirici, Laia Alsina Riera i Laura Pau constitueixen una agrupació jove (va estrenar la seva primera obra el 2015) però que ha tingut molt bona acollida entre la crítica i el públic. Ha col·laborat amb gran varietat d’artistes. L’art que produeixen és feminista, revolucionari, irreverent, provocatiu, satíric, contestatari... Tot amb un fons musical.

Dissabte
16
oct
Des de
5 €
Finalitzat

Activitats relacionades

LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: EL GEGANT DEL PI
Escrita per Pau Vinyals
29.10.21 | 20:00 h
Lloret de Mar
Arts escèniques
GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA
Grup El Mirall de Blanes
31.10.21 | 18:00 h
Lloret de Mar
Arts escèniques
LA NOIA DE LES FOTOS I ALTRES HISTÒRIES
Aula Municipal de Teatre
06.11.21 | 20:00 h
Lloret de Mar
Arts escèniques
Una nit mooolt complicada
Stoptrick Teatre
06.11.21 | 20:00 h
Caldes de Malavella
Arts escèniques
El silenci dels telers
2021
El silenci dels telers
Amb Maria Casellas i Andrea Portella
07.11.21 | 18:00 h
Anglès
Arts escèniques
TRICICLE PRESENTA: PER FI SOL
Amb Carles Sans
12.11.21 | 20:00 h
Lloret de Mar
Arts escèniques