Esbart Joaquim Ruyra

Blanes. TEATRE / MÚSICA / DANSA


CONTACTE
Anna Turon
anna@esbartjoaquimruyra.cat

www.esbartjoaquimruyra.cat

Tel. 677 436 639

Compartir

ESPECTACLE

Arrel rebel

Un espectacle que beu de l’arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l’experiència dels anys de treball d’aquesta entitat i, sobretot, del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de les entranyes de la terra per mostrar-se indomable i rebel.

Tornar a casa (per a espais especials)

Un recital de danses que beuen de diferents rituals. Elements que han marcat la nostra tradició, han sobreviscut les modes i que, generació rere generació, hem convertit en el nostre ritual. Ara, però, festiu.

Essencials (amb la cobla dels sons essencials)

Un espectacle viu, àgil i directe. Renovador i pertorbador en alguna de les seves creacions. Una combinació de música i dansa que recull l’experiència d’aquestes dues formacions. El fil conductor és la Cobla dels Sons que teixeix un mosaic que va de la rumba al ball pla i del contrapàs a la jota. Essencials és, precisament, retrobar l’essència en allò que hem posat al dia.


FITXA ARTÍSTICA

David Martínez (direcció); Albert Llorens, Cristina Bitlloch, Jordi Mateu, Júlia Roquet, Laia Mateu, Marta Mateu, Mariona Sabadell, Lucila Alonso, Marc Coll, Núria Pons, Núria Sabadell, Ona Lupiáñez, Oriol Roger, Ricard Coll, Sergi Vives, Xavi Robert i Quim Rutllant (balladors); Esbart Joaquim Ruyra (producció); Esbart Joaquim Ruyra (vestuari i arxiu musical).