La Caravana de les Arts

Lloret de Mar. TEATR E / HUMOR


CONTACTE
Cristina Catalán
lacaravanadelesarts@gmail.com

Tel. 686 369 674

Compartir

ESPECTACLE

Luces de Bohemia

(teatre escolar, segon cicle de l'ESO i batxillerat). Una adaptació del clàssic de Ramón del Valle-Inclán amb dos joves estudiants com a protagonistes que parlen de poesia i de l’esperpento. Un espectacle ple de personatges interpretats per aquests dos estudiants i que fan molt amena una obra tan complexa com aquesta.

Mix-Mitos

(teatre escolar, primer i segon cicle de l'ESO i batxillerat). Un recull de mites grecs molt contemporanis per part d’estudiants. Prometeu, Pandora, Zeus i altres personatges fan reflexionar els espectadors sobre el valor de l'amistat, el poder i la humilitat. Tot plegat dins d'un marc actual i amb una estètica postapocalíptica.

Medea Motel

(teatre). Medea és un personatge de la mitologia grega que, amb només una maleta, ens explica la seva versió de la història, un camí que té moltes similituds amb la societat actual. Tots tenim una cita al vestíbul del motel; allà ens espera amb les seves històries viscudes de primera mà.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Paco Moreno; creació de la companyia: Cristina Catalán i Paco Moreno; ajudant de direcció: Cristina Catalán; producció, vestuari i escenografia: La Caravana de les Arts; il·luminació: Quim Matesanz Renata; música i espai sonor: Gerard G. Lakalle; fotografia: Marc Dibba; intèrprets: Tania Vidal, David Estany, Cristina Catalán, Paco Moreno i Montse Sala.