Sense Sal + La Fúmiga

Festa Major de Caldes de Malavella

Comprar
Gratuït
Dissabte 31 de juliol | 23:00 h

Els concerts tindran lloc a la Rambla d'en Rufí

Sense Sal és un grup de música pop-folk, format per músics joves de Terrassa i els voltants, pel qual sorprèn la maduresa de les seves melodies. El grup va ser creat un d’aquells dies tristos i avorrits d’hivern del 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes (ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant.

Sense Sal ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la Jazz Cava de Terrassa, l’Auditori de la mateixa ciutat, la Jazz Cava de Vic o en festivals com l’Embassa’t 2011 de Sabadell o l’Acústica de Figueres. Després d’enregistrar el seu primer disc, “Tardes de sol i préssecs”, presentat per tot Catalunya amb una cinquantena de concerts, ha pogut compartir escenari amb grups com Manel, La iaia, French Films, Nyandú, Gerard Quintana i Jordi Batiste, entre d’altres.

La Fúmiga és un grup de música valencià nascut el 2012. Està format per instruments de vent i percussió, i fa un repàs al panorama musical en valencià, amb l'ska, el punk i la música llatina com a referents. Amb una barreja de la cultura de banda i l’alternativa i la seva música festiva i amb un marcat caràcter mediterrani, han actuat en festivals com el Feslloc, l'Aplec dels Ports, el Festivern i el Viña Rock, Pirata Rock...

La Fúmiga són vent nou a l’escena musical valenciana, un projecte original, engrescador i festiu que reprodueix al País Valencià el fenomen ja conegut a altres indrets del món de portar les agrupacions del carrer a l’escenari, a l’estil de les bandes balcàniques o les brass bands del centre d’Europa. De fet, La Fúmiga va néixer com a formació de carrer, arrelada a la cultura de les bandes de música valencianes. Aviat començaria la seva transformació per oferir un espectacle d’escenari però que conserva l’energia i el dinamisme que sempre els ha caracteritzat.

A finals de 2019 van publicar el seu primer àlbum, Espremedors, on agrupen tots els senzills publicats fins el moment entre els que trobem èxits com “Mediterrània”.

Dissabte
31
jul

Activitats relacionades

THE BAZAGA'S
Dimecres a la Fresca
28.07.21 | 22:00 h
Santa Coloma de Farners
Música
La Principal de la Bisbal
2021
La Principal de la Bisbal
Sardanes
29.07.21 | 19:00 h
La Cellera de Ter
Música
Elena Gadel i Marta Robles
Estiueja al teatre de Lloret
29.07.21 | 21:00 h
Lloret de Mar
Música
Duet Amalgama
2021
Amalgama
Nits a la Fresca a Sant Hilari
29.07.21 | 22:00 h
Sant Hilari Sacalm
Música
Astrolabi
2021
Astrolabi
Divendres a la fresca
30.07.21 | 21:00 h
Vilobí d'Onyar
Música
Pony Pisador + Smoking Souls
Festa Major de Caldes de Malavella
30.07.21 | 23:00 h
Caldes de Malavella
Música