Pony Pisador + Smoking Souls

Festa Major de Caldes de Malavella

Comprar
Gratuït
Divendres 30 de juliol | 23:00 h

Els concerts tindran lloc a la Rambla d'en Rufí

El Pony Pisador són un grup de cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura. Els agraden la música tradicional celta i les cançons marineres (sea shanties i havaneres), però als seus discos i concerts hi trobareu sons de molts estils i indrets diferents: bluegrass, tarantel·la, iòdel... El nom de la banda fa referència a l'hostal que apareix a l'obra El Senyor dels Anells de J.R.R. Tolkien, anomenat «El Pony Pisador» en la traducció castellana. El seu repertori inclou versions i temes propis. A més dels Països Catalans han actuat a diversos països d'Europa, els Estats Units i el Canadà. 

El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els seus espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava. A més a més, ha rebut molt bones crítiques de grans experts:  "Tot és decadència excepte el moble corbat modernista i El Pony Pisador". A. Gaudí. "Millor grup que he sentit mai!" W.A. Mozart.

Smoking Souls és representant d'una generació de joves que des de menuts han explorat els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que han après a guanyar-la a cop de cançó. L'esperança fa de la força i la unitat les eines per traçar un futur il·lusionador i per caminar amb pas ferm sobre un present asfixiant i incert. Les seves són melodies que apunten a les emocions. 

"La cendra és el resultat i el rastre del pas del foc, és la misèria que deixa morta la terra, el graó més pròxim a la mort. D'aquesta cendra renaix la figura mitològica de l’au fènix, que desperta daurat d'entre les cendres i esdevé etern i immortal com les idees. Cendra i or és l'estat permanent cap al canvi per fer front als impediments i obstacles que se'ns presenten dia a dia, un cant per agafar aire i sortir del pou de la misèria." Cendra i or, àlbum musical del 2017 

Divendres
30
jul

Activitats relacionades

THE BAZAGA'S
Dimecres a la Fresca
28.07.21 | 22:00 h
Santa Coloma de Farners
Música
La Principal de la Bisbal
2021
La Principal de la Bisbal
Sardanes
29.07.21 | 19:00 h
La Cellera de Ter
Música
Elena Gadel i Marta Robles
Estiueja al teatre de Lloret
29.07.21 | 21:00 h
Lloret de Mar
Música
Duet Amalgama
2021
Amalgama
Nits a la Fresca a Sant Hilari
29.07.21 | 22:00 h
Sant Hilari Sacalm
Música
Astrolabi
2021
Astrolabi
Divendres a la fresca
30.07.21 | 21:00 h
Vilobí d'Onyar
Música
Sense Sal + La Fúmiga
Festa Major de Caldes de Malavella
31.07.21 | 23:00 h
Caldes de Malavella
Música