Conversa i visita comentada sobre l'exposició BHDD de Roc Parés

Azahara Cerezo i Roc Parés

Finalitzat
Dimarts 20 d'abril | 18:00 h

Durada aproximada de 90 minuts

Es tracta d’una visita comentada a l'exposició BHDD de la mà d'Azahara Cerezo, qui conversarà Roc Parés sobre els processos de recerca i experimentació de cadascun dels treballs que formen part de l'exposició. Durada aproximada de 90 minuts.

Es retransmetrà en directe per YouTube

Azahara Cerezo (Girona, 1988) s'enfronta a les contradiccions de la singularitat del territori i les relacions  de in/visibilitat entre formes urbanes, processos globalitzadors i eines tècniques. Estratègies de reapropiació i desplaçament són utilitzades per a la configuració d'accions -sovint online-, vídeos experimentals i instal·lacions. Els seus projectes es vinculen amb freqüència a a la producció en  un context en residencies artístiques.

Roc Parès és artista investigador en comunicació interactiva. Professor i investigador del Grup DigiDoc (departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra). Els seus treballs artístics s'han caracteritzat per l'experimentació poètica i crítica amb les tecnologies digitals. Els seus treballs d'investigació han estat publicats per British Computer Society, Academic Press, Fecyt, MACBA i MIT Press, entre d'altres. Ha col·laborat amb desenes d'artistes, científics, enginyers, institucions i col·lectius amb els quals ha impulsat algunes plataformes pioneres en l'art electrònic com ara Galeria Virtual (1993-2000), dedicada al desenvolupament de la realitat virtual com a forma d'art; MACBA En línia (1995-1997), dedicada a l'art en xarxa; M.A.L. (2011-2013), dedicada a l'art amb dispositius mòbils intel·ligents o el màster en Arts Digitals a la Universitat Pompeu Fabra (1995-2015), del qual va arribar a ser codirector del 2010 al 2015. El seu compromís amb una cultura interdisciplinària (que defensa pel seu potencial antidogmàtic i per la seva força civilitzadora) l'ha portat a explorar les interseccions entre art, ciència, tecnologia, pensament i societat.

Activitats relacionades

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
2021
Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
Exposició de fotografia
Del 07.05.21 al 27.06.21
Santa Coloma de Farners
Exposicions
Exposició
2021
Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
Sonja Stich, fotografa
Del 23.04.21 al 16.05.21
Santa Coloma de Farners
Exposicions
Rastres del temps / Paisatges onírics
2021
Rastres del temps / Paisatges onírics
Joan Oltra Serra
Del 21.05.21 al 20.06.21
Santa Coloma de Farners
Exposicions