TERRA DE TELERS

Cicle Cinema Gaudí

Finalitzat
DURADA:  118 minuts
Divendres 19 de març | 20:00 h

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova via. És l'any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no s erà fàcil. Els records d'una infància feliç, marcats per la industrialització, l'ànima viva d'una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l'espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l'únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia. 

Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d'una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubidada a la Catalunya Central).

Intèrprets: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinaya, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Fran Charansonnet, Sònia Guimerà.

 

Activitats relacionades

"La vampira de Barcelona", de Lluís Danés
Cinema Cicle Gaudí
15.05.21 | 19:00 h
Santa Coloma de Farners
Altres