Obert el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2022

29.06.2021

En el marc de la iniciativa SelvaCultura, el Consell Comarcal de la Selva, un any més, fa una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca que vulguin formar part de la cinquena edició del “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva”.

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva.

En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música, que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient.

El termini per presentar propostes finalitza el 20 de juliol de 2021.

El Dossier és un instrument de suport als agents del sector cultural-creatiu, per donar a conèixer les seves propostes a agents responsables de les programacions municipals i afavorir la contractació. El seu objectiu principal és incorporar el talent del sector cultural-creatiu a les programacions culturals locals i fomentar relacions de treball.

Aquest projecte forma part del Programa comarcal per l’impuls integral de la cultura com element de desenvolupament local als municipis de la Selva i vol ser una eina més dirigida a posar en valor la cultura com a mitjà per fomentar la dinamització econòmica i social dels municipis selvatans.

INSCRIPCIONS DOSSIER PROFESSIONALS ARTS ESCÈNIQUES I MÚSICA 2022

Notícies