Arriba el TEATREFEST a Arbúcies

30/09/2020

Arriba la tardor i amb ella el TEATREFEST a Arbúcies, del dia 3 al 4 d'octubre.

A continuació podeu trobar la programació completa:

El dissabte 3 d'octubre a 20:30 del vespre podreu gaudir de l'obra familiar ''Veus que no veus'', de la companyia Pepa Plana al Teatre Naus Ayats. L'espectacle presenta per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. Per l'altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. ''Veus que no veus'' presenta la versió femenina de les anomenades "entrades clàssiques", els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La Cia Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure? Sí, però no només d'això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar.

El diumenge 4 d'octubre a les 12 del migdia al Teatre Naus Ayats es presentarà ''Valentina Quàntica'' de la companyia Anna Roca. L'espectacle familiar on parla de la societat i que procura per la igualtat d'homes i dones, on es resoldran diferents qüestions, i si, ets dels que la curiositat et surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa't sorprendre. Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses de les que creus!

Gaudeix d'un cap de setmana familiar de la mà de la companyia Pepa Plana i la companyia Anna Roca. Compra ja les entrades a través de lal web: visitarbucies

Font: Ajuntament d'Arbúcies

 

Notícies