Laboratoris de creació mappings

S’impulsen tres laboratoris per la innovació i la cultura digital en l’àmbit cultural-creatiu de la comarca, mitjançant la realització d’una sèrie de tallers teòrics i pràctics de creació de peces audiovisuals de gran format per a ser projectades damunt elements patrimonials emblemàtics de la comarca, gràcies a tècniques de mapping.

El projecte s’obre a un gran nombre i tipologia de participants, però sobretot a artistes de diferents disciplines que hi podran descobrir nous llenguatges i tècniques per tal de diversificar i aprofundir en els seus camps creatius, convertint la tecnologia en una eina capaç de materialitzar idees i no en una finalitat en si mateixa.

El taller es divideix en tres jornades de treball, durant les quals els participants coneixeran diverses tècniques manuals de mapping, l’ús d’algorismes d’intel·ligència artificial i s’introduiran en la generació de música a partir de la traducció, a temps real, de traços, colors i gestos. El taller finalitzarà amb un mapping de gran format damunt la façana que hagi servit de model pel taller. Els tallers es realitzaran als municipis d’Amer, Sant Hilari Sacalm i Maçanet de la Selva en les següents dates:

 

Inscripcions