Cia. Pau Palaus

Breda. CLOWN / TEATRE DE CARRER / MÚSICA EN VIU

Cia. Pau Palaus
Cia. Pau Palaus

ESPECTACLE

Zloty: Espectacle sense text que barreja les arts del clown, la música en viu i el moviment corporal. Un relat íntim i humà que aprofundeix en la intimitat del pallasso i en el plaer d'establir una relació amb el públic.Un espai on tot és possible,
on la respiració i la mirada són ingredients indispensables. On recordem i ens recordem la necessitat de cuidar-nos.
Fané solamente: Un espectacle de clown per a tota la família. L'espectacle va néixer en una de les primeres expedicions de circ social de la Cia. Contaminando Sonrisas a l’Àfrica el 2015. Des de llavors ha evolucionat fins al punt d’omplir les
places i els carrers de gom a gom arreu del món.

Petjades: Espectacle itinerant de clown contemporani, teatre de carrer i música en viu. Un avi i un nen compartiran el camí que han de fer en emigrar i ens faran viure el dia a dia de les persones en camí, creant un joc continu per escapar de la realitat, junts.


FITXA ARTÍSTICA

Zloty: Creació (Pau Palaus i Maria Soler), direcció (Pau Palaus), ajuda a la direcció (Bet i Marcel de Los Galindos), producció (Cia. Pau Palaus i Fira Tàrrega). Estrena a Fira Tàrrega el 2021.
Clown (Pau Palaus), piano i veu (Maria Soler), clarinet (Magda Peralta), fagot (Clara Canimas). Format: sala i carrer.
Fané Solamente: Creació, direcció, producció i clown (Pau Palaus). Format: carrer. 
Petjades: Creació i direcció (Pau Palaus i Adrian Schvarzstein), producció (Trompez Cirkus Management - Maria Soler), clown (Pau Palaus), músic (Manu Barandiaran). Format: carrer.