Cia. LaBú Teatre

Breda. POESIA VISUAL


CONTACTE
Anna Ros

annaros@labuteatre.com
www.labuteatre.com
Tel. 676 609 811

Companyia LaBú Teatre
Companyia LaBú Teatre

ESPECTACLE

Alma: Primavera, estiu, tardor i hivern. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any. És la segona producció de la companyia LaBú Teatre, un espectacle per a la primera infància basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudeixen d’una proposta amb materials naturals, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps. 

Fragile: La fragilitat també pot ser bella i poderosa. Una reflexió, des d’una mirada poètica, de la fragilitat humana. Cap a on anem quan caiem de la corda fluixa de la vida, com és aquesta fragilitat dins nostre? 
Un espectacle poètic per a tots els públics que conduirà l’espectador a un estat de lleugeresa i llibertat.

Bianco: És la història d’una noia que treballa en un vell hostal i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada divertida i especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida. 


FITXA ARTÍSTICA

Idea original (Anna Ros), direcció artística (Anna Ros), creació i interpretació (Andreu Sans i Anna Ros), mirada externa (Montse Bonet), espai escènic (LaBú Teatre i Clàudia Vilà), vestuari (Iztok Hrga), titelles i objectes (Martí Doy), disseny d’il·luminació (Sergi Illa i Josep Badia), disseny de maquinària (Josep Badia), creació musical i sonora (Marcel Fabregat
i Joel Condal), disseny gràfic (Roser Padrés, Clàudia Bahima i Jordi Calvet), fotografia (Arian Botey), vídeo (Julian Waisbord).