M. Helena Tolosa

Santa Coloma de Farners. POESIA / TEATRE / CONTACONTES


CONTACTE
M. Helena Tolosa

mhelenatolosa@gmail.com
www.mhelenatolosa.com
Tel. 671 631 415

M. Helena Tolosa
M. Helena Tolosa

ESPECTACLE

Poesia en context:
«Paraules d’ahir per avui» és un espectacle literari, musical, visual i plàstic. Una història que combina poesia, text, música ii pintura.
«Retalls de música i poesia» és una proposta poeticoliterària de poesia catalana i/o castellana.
Tipus d’actes: sopar Estellés, Vinyoli, Poesia en Femení, Nadal, Sant Jordi, Temps de Flors i també a mida de cada acte.
Veu, guitarra i percussió. Fem la poesia ben mengívola! 

Conta contes: Contes d’hivern, d’assetjament escolar, de l’hort i la natura, de llegendes de Catalunya, d’emocions i sentiments, animació lectora, biblionadons... Què necessites? També per a adults: una mirada profunda, contes per fer de
pares i mares.

Solituds: Què poden tenir en comú un ancià solitari, una vaca, una parella de vampirs i la princesa Leia? Quatre històries i dos actors per riure’s de la condició humana i plantejar-se les grans preguntes existencials de la vida i la mort (adults, ESO i batxillerat). Com fet a mida per als temps actuals!


FITXA ARTÍSTICA

M. Helena Tolosa (veu), Josep M. Vallès (guitarra) i Roger Vallès (bateria i percussió), Pep Prat (composició i direcció musical), Josep M. Tolosa Torrebella (pintures), Xavier Vallès (text i guió) i Martí Peraferrer (direcció artística).