Cartografia del cos estrany

Sils. TEATRE / DANSA


CONTACTE
Rut Girona

cartografiadelcos@gmail.com
www.
Tel. 629 936 775

Cartografia del cos estrany
Cartografia del cos estrany

ESPECTACLE

Hem decidit nosaltres mateixes quins són els límits del nostre cos? N’hem inventat les formes i els gestos? Hem dibuixat les
nostres ombres i miralls? Aquestes són les preguntes que es plantegen i que inquieten els cossos d’aquesta història, que circulen dins l’escena mentre ens presenten objectes del nostre món occidental: nines, la figura de la Verge, un maniquí o nines inflables. D’aquesta manera, la frontera entre el que és un subjecte i el que és un objecte es barreja tot esdevenint un cos estrany. Amb sentit de l’humor i generant preguntes, aquesta obra sorgeix de la necessitat d’explorar quins han estat els mecanismes de construcció dels cossos.


FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció (Maria Jover i Andrea Pellejero), intèrprets (Maria Jover, Omar Sanchis i Júlia Clarà), textos (Yaiza  Berrocal), llums (Esther Porcel), escenografia i vestuari (Ona Guilera), cor (Blanca Bantulà, Judit Garrel, Judit Creus, Jana Boadas, Mariona Capellera, Raquel Cebrià i Andrea Jover), producció i distribució (Rut Girona i MímesisProArt).