Cia. Niñas del mago

Blanes. TEATRE / CLOWN / HUMOR


CONTACTE
Carmen Cabeza

ndelmago@hotmail.com
www.ndelmago.com
Tel. 655 976 391

Niñas del mago
Niñas del mago

ESPECTACLE

Idea2: Espectacle de màgia familiar especial per a dies postconfinament sense voluntaris a escena.
Adaptat per a carrer o sala petita. Aquest duet de magues s'apoderen de l'espai per mostrar-te la seva millor màgia de saló. Gaudiràs en viu de la màgia i la participació des del teu seient. Surt de casa i vine a veure l'espectacle! Durada: 20-25 min. Amb possibilitat de fer dues sessions per dia. Pensat per a un màxim de 40 persones de públic per sessió.

Imagina2: Espectacle de màgia d'escenari, saló, carrer o sala petita. Visual i participatiu per a tots els públics, amb tocs de mim i clown. Des que es va crear el show el 2015, ha crescut amb la Companyia i ha viatjat per tot Espanya. Cansat de veure el típic espectacle de màgia amb el mag i la seva partenaire? Amb un estil diferent, Niñas del Mago trenquen el tòpic per
fer-nos sentir la il·lusió de sempre.


FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció (Carmen Cabeza), mirada externa (Brando i Silvana), il·lusionistes (Niñas del Mago), disseny d’il·luminació (Lluís Serra), material màgic (El Rey de la Magia, La Varita Mágica, Màgicus, Begoña Cabeza), assessorament màgic (La Capsa Màgica), agraïments (Daniel Seoane, Institut del Teatre de Terrassa), fotografies en directe (Raúl Jiménez i Marta Marco).