Orchestra Fireluche

Anglès i la Cellera de Ter. INSTRUMENTS DE JOGUINA / ORQUESTRA / PÚBLIC ADULT

Orchestra Fireluche
Orchestra Fireluche

ESPECTACLE

Orchestra Fireluche: Set anys després de la publicació de Nina de Miraguano (2013), pren finalment cos i ànima el disc Ataràxia, obra de l’Orchestra Fireluche i Pau Riba. Un disc i un espectacle parits frec a frec entre l’Orchestra Fireluche i Pau Riba, un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir. En aquest treball, l’univers de pianets de joguina, da ruans, orgues Casio, melòdiques, serres musicals, flautes, guitarretes, violins i bateries de pots i llaunes de l’Orchestra Fireluche es combinen, fidels a la seva infatigable curiositat, amb la veu i els textos onírics, esquitxats de jocs de paraules i a la vegada familiarment propers de Pau Riba.


FITXA ARTÍSTICA

Montserrat Viñas Duran (carilló, teclat Jen, pianets, melòdica, acordió i veus),Núria Valentí Valls (Teclat Farfisa, Casio SA-10, pianets i veus), Laura Codina Xiberta (flauta travessera, acordió, carilló i veus), Marina Boïgues Masachs (violí, sitar i veus),Àurea Moll Font (violí i veus), Quim Sitjes i Tarrés (bateria, bongos, palmes i veus), Domènec Boïgues i Codina (guitarres i veus), Elena Gascon i Roca (da ruan, Organetta Marinucci i veus), Susanna Gascon i Roca (campaxinu, Casio PT-88 i SK-1, shruti box, clarinet groc de plàstic, tub aeri, ocarina, campanes de canya i veus), David Sarsanedas Serrat (claus, pedres, harmònica, ocarina, slide-mini-guitar, tambura, tub aeri, arpa de boca i serra violí) i Pau Riba Romeva (veu i guitarra)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR