Alquímia Musical

Vidreres. CONTES / PÚBLIC FAMILIAR


CONTACTE
Alquímia Musical

info@alquimiamusical.cat
www.alquimiamusical.cat
Tel. 670 214 224 | 667 515 085

Alquímia Musical
Alquímia Musical

ESPECTACLES

El Concert més Petit: Proposta innovadora creada perquè infants i famílies gaudeixin d’una vivència musical compartida en un ambient de proximitat i on la música és al 100% en directe. Inspirat pels criteris de la Teoria de l’Aprenentatge Musical (Music Learning Theory-MLT) d’Edwin Gordon, El Concert més Petit és un viatge musical i sensorial que promou l’escolta, la participació, l’experimentació activa i la descoberta. A partir d’audicions, elements visuals -com titelles i teles-, la dansa i el moviment, El Concert més Petit pretén fomentar i potenciar la musicalitat innata dels infants. El repertori inclou cançons populars i temes clàssics de Johann Strauss, Txaikovski i Chopin, així com músiques i cançons pròpies.

Els Sons de l’Univers: Conte musical taller amb música en directe que promou l’acostament de l’infant a la música a partir de l’experiència sensorial activa. Adreçat a infants de 3 a 12 anys.

La Casa de la Mosca Fosca: Versió musical d’un conte popular rus. Amb un grapat de divertits personatges representats per titelles i un munt de cançons originals interpretades en rigorós directe (piano i veu). Cada personatge té una cançó amb un estil musical diferent que va del blues al rock, la salsa o l’havanera. Adreçat a infants de 3 a 8 anys.


FITXA ARTÍSTICA

Compositor, pianista i direcció musical (Xevi Compte);cantant i contacontes (Enri Pérez), saxo, piano i percussió (Eloi Compte), dansa, xilo?fon i percussió (Laia Colom), flauta travessera (Carles Arranz).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR