Els Atrapasomnis

La Cellera de Ter. MÚSICA / ANIMACIÓ INFANTIL


CONTACTE
Els Atrapasomnis

info@elsatrapasomnis.cat
www.elsatrapasomnis.cat
Tel. 620 689 664

Els Atrapasomnis
Els Atrapasomnis

ESPECTACLES

Els Atrapasomnis són una companyia d’espectacles infantils formada per amics i músics de la Cellera de Ter amb més de 15 anys d’experiència en el món de la música, el món educatiu i del lleure.

La Festa dels Atrapasomnis: Banda de 6 musics/animadors. Els Atrapasomnis es transformen en una gran banda, és un espectacle molt intens, emocionant i divertit.

L’hora dels somnis: Llars d’infants. Banda de 2 músics/animadors. Espectacle inspirat en tots els concerts i aventures que hem viscut, i en la publicació del primer àlbum il·lustrat d’Els Atrapasomnis.

Amunt, amunt, quina festa!: Banda de 3 i 4 músics/animadors. Totes les aventures i cançons amb una banda de diferents formats i disposats a fer una gran festa.


FITXA ARTÍSTICA

Jordi Masferrer (veu, animació i guitarra), Pau Boïgues (veu i guitarra), Marc Sànchez (bateria), Domènech Boïgues (guitarra i xarango), Malva Vila (veu, animació i teclats, David Benítez (baix) i Lu Garriga (imatge).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR