Cia. Las Lo Las

Osor. DANSA CONTEMPORÀNIA / DANSA AÈRIA / POESIA


CONTACTE
Montse Canals

laslolas.laslolas@gmail.com
Tel. 661 211 393

Cia. Las Lo Las
Cia. Las Lo Las

ESPECTACLES

Fosques: Un espectacle d’exterior, de dansa contemporània i en alçada amb intensitat visual. Un projecte per portar a escena dones tan desconegudes com fascinants amagades per la història. L’espectacle vol donar un bri de llum a dones aventureres, ni boges ni excèntriques, que han passat desapercebudes, sigui perquè en el seu moment la història no els feia justícia, sigui perquè encara es pensa que són proeses menors.

Ofrena: Gisela Vicenç i Montse Canals s’endinsen en l’experiència polièdrica de la maternitat per oferir-nos amb la paraula, la dansa i el gest les traces de la identitat i la memòria sacsejades, del cos, força creadora i matèria sagrada, del pas inexorable del temps, i d’una certa solidaritat intergeneracional femenina des de la consciència de ser dona avui.


FITXA ARTÍSTICA

Fosques: Creació (Cia. Las Lo Las i Cia. El paller i art estudi), intèrprets (Montse Canals, Aina Pascual, Emma Teixidor, Dolo Yglesies), espai escènic (Art Estudi (Vit&Fanny), composició i creació de la música en directe (David Codina (Els Mals Endreços), direcció tècnica i instal.lació aèria (Jaume Tans) i vestuari (Sílvia Jou de Seamstress Vintage).

Ofrena: Creació i Interpretació (Gisela Vicenç, Montse Canals), composició i creació de la música en directe (Xavi Molina), assistència tècnica (Jaume Tans) i producció (Gisela Vicenç i Las Lo Las).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR