Mhelena les personalitats

Santa Coloma de Farners. POESIA / CONTES / TEATRE


CONTACTE
M. Helena Tolosa Costa

mhelenatolosa@gmail.com
www.mhelenalespersonalitats.com
Tel. 671 631 415

Mhelena les personalitats
Mhelena les personalitats

ESPECTACLES

Poesia en context: “Paraules d’ahir per avui” és un espectacle literari musical, visual i plàstic. Una història que combina poesia, text, música i pintura. “Retalls de música i poesia” és un recital poeticoliterari amb dos músics i una cantant rapsoda que també adaptem a demanda per fer la poesia ben mengívola!

Conta contes: per a infants i adults. Contes d’hivern, d’assetjament escolar, de l’hort i la natura, de llegendes de Catalunya, d’emocions i sentiments, contes per fer de pares i de mares, animació lectora, biblionadons... Què necessites? Solituds: Què poden tenir en comú un ancià solitari, una vaca, una parella de vampirs i la princesa Leia? Quatre històries i dos actors per riure’t de la condició humana i plantejar-te les grans preguntes existencials de la vida i la mort (adults, ESO i batxillerat).


FITXA ARTÍSTICA

M. Helena Tolosa (veu), Josep M. Vallès (guitarra) i Roger Vallès (percussió), Pep Prat (composició i direcció musical), Josep M. Tolosa Torrebella (pintures), Xavier Vallès (text i guió) i Martí Peraferrer (direcció artística).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR