Fel Faixedas

Arbúcies. TEATRE / MÚSICA / HUMOR


CONTACTE
info@faixedas.cat
www.felfaixedas.cat
Tel. 619 488 320

Fel Faixedas
Fel Faixedas

ESPECTACLES

El motivador: “Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres deveu pensar: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima... D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Penseu-hi!!!” En Faixedas es converteix en un coach motivacional per tal de donar-vos les claus per a una vida tan plena i feliç com la seva. O no. Després de l’èxit del seu primer espectacle, Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, embolcallat amb l’humor que el caracteritza.

Faixedas i punt: és un espectacle d’humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent. És un monòleg o una roda de premsa? Faixedas i Punt ho és tot. Històries esbojarrades, improvisacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor.


FITXA ARTÍSTICA

Guió i interpretació (Fel Faixedas), direcció (Marcel Tomàs), actor assistent (Raul Martínez), veu en off (Jordi Bartomeus), suport incondicional (Carles Xuriguera), disseny llum i so (Dani Tort), disseny gràfic (Grafia, serveis gràfics), fotografia (Ignasi Oliveras Photo&films) i distribució (H6produccions).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR