O.R.E.L.L.E.S

Amer. ESPECTACLE SONOR /


CONTACTE
marganaranja@hotmail.com
Tel. 647 748 588

O.R.E.L.L.E.S
O.R.E.L.L.E.S

ESPECTACLE

El teu cap és ple d’ocells: O.R.E.LL.E.S. (Organisme Rural d’Exploració LLiure d’Escoltes Singulars) convida al públic a participar en un procés d’investigació per subvertir l’escolta compulsiva. Una proposta sonora inèdita i emocionant. Tres músics de diverses procedències toquen 12 peces originals mentre una artista/investigadora analitza cada peça i la manera com aquesta pot ser escoltada. L’anàlisi es revesteix de certa ironia i esdevé un joc, però no deixa de ser un joc seriós que et porta a reflexionar sobre com escoltem i com volem escoltar. El teu cap és ple d’ocells és un espectacle-concert o un concert-espectacle que es presenta com un procés d’investigació i on el públic és convidat a participar lliurement dels diferents experiments que es van esdevenint.

12 experiments, 12 maneres d’escoltar. Vosaltres. Nosaltres. Tots som O.R.E.LL.E.S.


FITXA ARTÍSTICA

Marga Socias i Arthur Daygue (clarinets i composició), David Codina i Bosch (totes les tecles) i Pau Marcos Vicens (viola da gamba i altres objectes).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR