Andreu Casadellà

Anglès. CIRC / TRAPEZI / CLOWN / TEATRE FÍSIC


CONTACTE
Andreu Casadellà

hello@andreucasadella.com
www.andreucasadella.com
Tel. (+34) 676 054 053

Andreu Casadellà
Andreu Casadellà

ESPECTACLES

Infinit: Un espectacle que succeeix mentre esperem el seu inici. Encara més, ja està passant mentre llegeixes aquesta sinopsi. Equilibris, trapezi Washington, acroball, dansa, acrobàcia i música són alguns dels ingredients d’aquest remolí d’humor i poesia. Adreçat a tots els públics.

Furtiva: Hodei Arrastoa i Andreu Casadellà evolucionen aquest projecte per qüestionar-se les fronteres del circ contemporani i el teatre físic. Des de quins diferents punts de vista es pot entendre un objecte de circ com el trapezi Washington? Amb una especial curiositat vers Rudolf Laban busquen esquerdes dins del seu propi llenguatge que permetin l’emergència d’impulsos inconscients i moviments intuïtius.


FITXA ARTÍSTICA

Infinit: Intèrprets i creadors: (Daniel Esteban i Andreu Casadellà), consell dramatúrgic (Élisabeth Cauchetiez), consell en moviment (Sarah Anglada), vestuari i escenografia (Irene Bosch). Furtiva: Intèrprets creadors (Hodei Arrastoa i Andreu Casadellà).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR