Cia. Moviments

Maçanet de la Selva. DANSA


CONTACTE
Rosa Forteza

cia.mov.i.ments@gmail.com
www.ciamoviments.com
Tel. 620 888 490

Cia. Moviments
Cia. Moviments

ESPECTACLES

Zoom work in progress: És una peça d’equilibris dramàtics. L’espectacle ens endinsa en la insistència d’arribar més amunt i no conformar-nos amb quedar-nos a baix. L’acceptació de viure arraconats i el joc que ens permet arribar a la tranquil·litat. Dos cossos que cooperen per trobar una sortida amagada que et torna a il·lusionar i il·luminar des d’una altra perspectiva. La Cia. Moviments transmet el llenguatge físic a cavall entre la tècnica del circ de mans a mans, al teatre dansa i la pintura.

Lady, frank & stein: és un espectacle per damunt de tot físic i gestual. Una història, a partir del mite de Frankenstein, actualitzada amb molt d’humor i, també, molt d’amor. Un espectacle de creació contemporània per a tots els públics. Una simbiosi escènica potent entre el teatre físic, els porters acrobàtics i el clown.


FITXA ARTÍSTICA

Idea i creació: cia. Moviments artistes en escena (Rosa Forteza i Alejandro Navarro), mirada externa (Anna Pascual), Espai sonor (Joan Cot), disseny il·luminació (Berta i Ateneu 9 Barris), vídeo promocional (Julian Waisbord), fotografia promocional (Marta Garcia) i producció (Rosa Forteza).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR