Marcel Tomàs & Cascai

Sant Feliu de Buixalleu. TEATRE


CONTACTE
Cascai Teatre

info@cascai.com
www.cascai.com
Tel. 679 485 861

Marcel Tomàs & Cascai
Marcel Tomàs & Cascai

ESPECTACLE

Noucents, el pianista de l’oceà: Danny Boodmann TD Lemon és el protagonista de Noucents, el monòleg d’Alessandro Baricco, un curiós, particular i fascinant personatge que ens atraparà amb la seva increïble història. És, en paraules del seu autor, un conte per ser explicat, una autèntica posada en escena.

Cascai Teatre porta als escenaris aquesta romàntica història d’un pianista excepcional, un viatge per la música popular de principis del segle XX: ragtime, blues, dixieland... Marcel Tomàs i Adrià Bauzó fan tàndem i uneixen talent, juntament amb un quartet de músics extraordinaris ens presenten aquest espectacle que fusiona música i teatre. Noucents és també un concert que farà les delícies tant dels amants de les bones històries com de la bona música.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació (Marcel Tomàs), direcció musical i arranjaments (Adrià Bauzó), piano i acordió (Elena Montané), saxos i clarinet (Xavi Molina),vibràfon i bateria (Andreu Vilà) i saxos i baix (Adrià Bauzó).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR