Cia. Pau Palaus

Breda. CLOWN / ACROBÀCIES / CIRC


CONTACTE
Maria Soler Carrasco
(Trompez Cirkus Management)
www.ciapaupalaus.com
paupalaus@trompezcirkus.com
Tel. 600 392 273

Cia. Pau Palaus
Cia. Pau Palaus

ESPECTACLES

El gran final (Bucraá Circus): una tragicomèdia que basa la seva essència en el retrobament de dos pallassos, els quals van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil.

Fané solamente: L’espectacle va néixer en una expedició de circ social de la Cia. Contaminando Sonrisas a l’Àfrica el 2015. Des de llavors ha evolucionat fins el punt d’omplir les places i els carrers de gom a gom arreu del món.

Petjades: Espectacle itinerant de clown contemporani, teatre de carrer i música en viu. Un avi un nen comparti- ran el camí que han de fer en emigrar i ens faran viure el dia a dia de les persones en camí, creant un joc continu per escapar de la realitat, junts.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció (Pau Palaus i Fernando Villella), mirada externa (Dudu Arnalot), intèrprets (Pau Palaus i Fernando Ville- lla), vestuari (Erika Perotti), escenografia (Noel i Helios de Sir Wolf’Solutions), compositor i músic (Joan Bra- mon), disseny gràfic i audiovisual (Maria Soler), disseny cartell (Edgardo Gonzalez) i producció (Bucraá Circus i Festival Internacional de Pallassos de Cornellà 2018).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR