Cia. Oblideu-vos de nosaltres

Riudarenes. TEATRE / ARTS ESCÈNIQUES


CONTACTE
Joaquim Armengol
juquimroura@gmail.com

www-carrerdetxernobil.com

Tel. 93 415 31 88 | 619 685 221

Cia. Oblideu-vos de nosaltres
Cia. Oblideu-vos de nosaltres

ESPECTACLE

Carrer de Txernòbil: és un monòleg captivador i punyent a través de dues veus sobre l’experiència de viure l’incident nuclear de Txernòbil.

Liudmila Ignatenko, dona del bomber difunt Vassili Ignatenko. Amb ella podem reviure la pitjor tragèdia nuclear de la història des de dins, el desconcert dels primers moments, la por, la valentia davant l’incom- prensible, un testimoni que ens posa al davant els perills nuclears evidents i ens qüestiona la nostra fe cega en la ciència.

Nikolai, servidor de Déu, un personatge que posa en dubte la mirada apocalíptica que podem tenir sobre Txernòbil, perquè Nikolai és algú que ha decidit viure dins el perímetre contaminat, errabund i en plena llibertat, entre animals salvatges i ocells, lluny dels homes, en el que ell anomena el paradís terrenal.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia (Joaquim Armengol), traducció (Marta Rebón), interpretació (Liudmila Ignatenko, Evelyn Arévalo. veu en off de Nikolai, i Pep Tosar) Escenografia i vestuari (Roger Orra), disseny de llums i tècnic (Sergio Roca).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR