Hotel Cochambre · Lildami · Dj Cochambre

Festa Major de Vilobí d'Onyar

Finalitzat
2019
06.09.19

Hotel Cochambre
Hotel Cochambre, un hotel desnonat i sense estrelles. un conserge i els seus botons en atur, que, armats de valor, es llancen a interpretar els temes dels inquilins més famosos que un dia es van allotjar al seu hotel.
Amb aquest argument i uns vestits de botons per als músics, els treballadors i el conserge d'Hotel Cochambre, han donat compte en tots i cadascun dels seus espectacles que, davant d'un concert en el qual música i humor s'uneixen a parts iguals, cap espectador pot quedar indiferent.

Lildami
Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència. Llicenciat en disseny industrial, a aquest coco creatiu també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors beats. Ja l’avalen com a referent de la música urbana de Catalunya 2M de visualitzacions al Youtube i 12K de subscriptors, fet pel qual ha deixat la seva feina a la Seat i ha decidit fer volar el seu talent ‘IMPARABLA’ en el món de la música. I creieu-nos, ha pres la millor decisió i ho agraïm com a amants del seu art.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR