Con Deskaro · Marta Frigola · Koalanú · The Blackiss

Birraseny 2019

Finalitzat
2019
07.09.19

El proper 7 de setembre a la plaça de la vila d'Arbúcies tindrà lloc el primer festival de cervesa artesana de la vila. Quatre cervesers professionals delectaran als assistents amb les seves creacions: Moska de Girona (Girona), La Selvaseria (Vidreres), Cervesa Marina (Blanes) i Cervesa Graner (Arbúcies). La música en viu anirà a càrrec de:

Con Deskaro | 12h
Música per tots els públic, cançons pròpies, molts estils i molta alegria.

Marta Frigola | 18h
Ella, autodidacta, toca la guitarra i canta versions i temes originals en format acústic. Influenciada per artistes com Patti Smith, Bob Dylan o Nina Simone, entre d'altres.

Koalanú | 20h
Entre el reggae i el rock progressiu hem trobat la forma de ser. 

The Blackiss | 22:30h
Versions Rock/Pop/Rumba de les últimes dècades que ens han acompanyat al llarg de la vida, amb ànims de transmetre música i diversió per tots aquells que ens escolten. Pels amants de la bona música o pels que volen gaudir d’una nit ballant sense parar.

Organitza: Associació Cervesera Tritó del Montseny
Col·labora: Ajuntament d’Arbúcies

Més informació: @tritodelmontseny a l’Instagram i/o Facebook i al web https://www.visitarbucies.com/ca/activitats-i-esdeveniments/fires-i-festes/birraseny---i-festival-de-cervesa-artesana-darbucies.html

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR