Els cremats

Viu l'estiu a Sils 2019

Finalitzat
2019
Dissabte 13 de juliol | 22:00 h

Els Cremats és un banda formada el 1996 a l’entorn de la música popular del cant de taverna i de les havaneres, amb seu a Palafrugell i Calella de Palafrugell, que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per sí molt conservador.
Els Cremats es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular.
Una formació amb un llarg i consolidat bagatge, considerats per molts els “enfants terribles” d’aquest gènere per la seva voluntat d’innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà, el pop, el reggae o la cumbia.
Són referents en els principals escenaris del món de l’havanera però amb tres ingredients bàsics: la qualitat musical i vocal, el dinamisme del seu espectacle i la sensació que no són una proposta més d’havaneres, sinó una proposta amb personalitat. Les seves actuacions provoquen sorpresa i entusiasme.
Són de les poques formacions d’aquest gènere que han accedit sota l’etiqueta worldmusic a escenaris, auditoris, sales de concerts i festivals propis d’altres gèneres musicals (pop, jazz, folk, etc). Ho han fet sobretot pels països catalans i al país basc, amb especial importància la seva participació al Jazzaldía de Donosti, però també arreu d’Europa, amb constants visites a França on hi solen fer diferents concerts cada any, i a destacar un concert a Moscou el març de 2010 i una gira a Cuba l’any 2008.
 

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR