Ramon Dordal

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
Del 22.08.19 al 26.09.19 | 21:00 h

Nascut a Manlleu, va estudiar amb Isidre Arau i va obtenir el títol Superior de Guitarra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona sota el mestratge de Joan Furió amb les màximes qualificacions i Premi d'Honor. Ha ampliat els seus estudis amb reconeguts guitarristes com Alvaro Pierri, David Russell, Carles Trepat, Armando Marrossu, Eduardo Baranzano, Carlos Bonell, Ricardo Gallen, Alex Garrobé, Marco Socias, Margarita Scarpa, Carlo Domeniconi, Stefano Grondona i José María Gallardo del Rei.
Ha ofert concerts com a solista, en duet i en diverses formacions de cambra. És membre del duet Dordal-Tàpias i ha actuat al Festival de Guitarra de Girona, a la “Cueva de los Verdes” de Lanzarote, Ateneu Barcelonès, Festival Marcos Redondo de Viladrau, Sala Sgae de Barcelona, ??Festival de Torroella de Montgrí, Festival de Tavèrnoles i Cicle de concerts de Manlleu.
Ha estat premiat en diversos concursos nacionals i becat per Joventuts Musicals en els Cursos Internacionals de Torroella de Montgrí. També va ser seleccionat per participar al X Festival de Joves Músics de Catalunya i compartint duo ha estrenat les obres "Tres i dos" de Christian de Jong i "Cosmogonia" de Carles Guinovart. El desembre del 2012 va estrenar l'obra guanyadora del “32è Concurs de joves compositors, Premi Internacional Frederic Mompou”, "Burn On, you Meteors, Burn On" del compositor anglès Ian Anderson. El 2014 va estrenar una obra per a guitarra solista "La Dansa de Campdevànol" de Bartolomé Calatayud, declarada pel govern, element festiu patrimonial d'interès nacional. Dins de la seva activitat pedagògica, actualment és professor de guitarra a l'Escola de Música i Conservatori de Vic.

Més informació a www.artdelagitarra.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR