Ljubica Bukvic

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
Del 15.08.19 al 19.09.19 | 21:00 h

Ljubica Bukvic neix a Novi Sad, República de Sèrbia, on comença els seus estudis musicals a l'edat de nou anys. Sota la tutoria del professor Zoran Dukic completa els seus estudis de grau superior i màster a l'Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona, ??on resideix actualment. Durant la seva formació musical ha tingut l'oportunitat de col·laborar i realitzar classes de perfeccionament amb destacats guitarristes, com ara Hubert Kappel, Roberto Aussel, Carlo Marchione, Aniello Desiderio, Paolo Pegoraro, Feliu Gasull, Atanas Ourkouzounov, Marc Tamayo i Costes Cotsiolis, entre d'altres.
Ha obtingut prestigiosos premis en nombrosos concursos, entre els quals cal destacar: Concurs Internacional de Guitarra Clàssica de Braga, Portugal; Concurs Europeu Citta di Gorizia, Itàlia; Concurs Internacional de Guitarra de Szeged, Hongria; Morski Festival Kitare, Eslovènia; Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet; Concurs de Guitarra de Girona Josep Ferrer on ha estat nomenada guanyadora del concurs. A Sèrbia guanyà el premi Llorejat en tres ocasions i l'any 2009 va ser premiada pel Fons per a Joves Talents de la República de Sèrbia. Actualment pertany a l'Associació de Guitarristes de Vojvodina, Sèrbia. Apart de la seva participació en diferents projectes i conjunts de música de cambra, regularment ofereix recitals a Espanya i ha estat convidada com a solista a festivals i sales de concert en diferents països d'Europa.

Més informació a www.artdelaguitarra.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR