Dani Jané

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
01.08.19 | 21:00 h

Dani Jané  (Barcelona 1982) es un guitarrista, arreglista i compositor amb una extensa formació musical. Ha estudiat guitarra clàssica, guitarra flamenca, guitarra moderna i jazz.
Dani Jané ha compartit projectes i concerts amb artistes de generes musicals molt diversos tals com: Tio Montero (famenco fusión), Rusó Sala (cantautora guanyadora del premi Pino Piras 2012), Manuel Araya (cantant i artista multidisciplinari), Marta Casals (cantant) , Andreu Monclús (del parc de ficció banda de rock), Alice Mayer (flautista), Rosa Grau (poeta i rapsoda).
En el camp de la música de cambra, Dani Jané forma part de la formació 22 Strings Quartet (trio de guitarres i contrabaix) amb qui actua l'any 2013 dins del Festival Internacional de guitarra Miquel Llobet interpretant un ampli repertori de música Argentina i Espanyola. Com a guitarrista solista ha actuat en diversos països d'Europa (Espanya, França, Itàlia i Alemanya) interpretant tant música d'altres compositors com les seves pròpies composicions.

?Més informació a www.artdelaguitarra.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR