Marcel Torres & Edgar Massegú

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
Del 11.07.19 al 29.08.19 | 21:00 h

Marcel Torres és un jove talent de la guitarra. Nascut a Girona cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona i acompanyat dels consells del mestre Àlex Garrobé, s’especialitzà en la interpretació de la música clàssica i, sobretot, contemporània.
Un enorme interès per tots els estils de música el porten a definir un perfil artístic eclèctic. Es nodreix dels móns del jazz, la música moderna, la música electrònica i la improvisació amb l’ajuda de músics com en Dani Pérez o Agustí Fernandez.
Aquest darrer any 2018, participa en projectes col·lectius com la Òpera Brúndibar del Teatre lliure amb la Orquestra Barcelona 216, el concert d'improvisació dirigida de l’Esmuc Ensemble a l’Auditori o el cicle de concerts “Silenci, fem música” del Museu de la Música de Barcelona.  En aquesta ocasió vindrà acompanyat del percusionista Edgar Massegú per oferir-nos un concert extraordinari.

Més informació a www.artdelaguitarra.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR