Giulia Ballare

L'Art de la Guitarra

Finalitzat
2019
04.07.19 | 21:00 h

Giulia Ballaré nascuda a Novara l’any 1987, cursà els seus estudis musicals al Conservatori d’aquesta ciutat amb el mestre Guido Fichtner i posteriorment amplià estudis amb mestres com Alberto Ponce, Oscar Ghiglia, Pavel Steidl, David Russell, Judicael Perroy, Marcin Dylla etc. Ha estat guardonada en més de 25 concursos internacionals de guitarra com l'Omis Guitar Fest de Croàcia, Forum Gitarre Wien a Àustria, Festival Internacional Ciutat de Coria, Concurs Mertz a Bratislava, Montenegro Internetional Competition a Podgorica, l'Andres Segovia a Linares, etc.
Ha actuat com a solista als festivals més importants d’arreu d’Europa (Roma, Viena, Bratislava, Koblenz...) i sempre és aclamada i admirada  pel públic per la bellesa, la força i la precisió de les seves interpretacions. Sense cap mena de dubte, un talent extraordinari i un nom de referència en el món de la guitarra.
L’any 2013 va publicar el seu primer treball discogràfic “Lirically Spain”, pel segell DotGuitar. Des del 2017 està esponsoritzada per les prestigioses cordes de guitarra Knobloch Strings.

Més informació del festival a www.artdelaguitarra.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR