1a Trobada de Corals Ramon Bosch

Finalitzat
2019
Diumenge 19 de maig | 16:30 h

L’enyorat Ramon de la farmàcia (La Cellera de Ter 1920 - Anglès 1992) fou l’humil, pacient i incombustible director, component i impulsor d’un bon nombre de grups musicals, cors i corals dels pobles del Ter-Brugent (Anglès, La Cellera, Osor i Les Planes) entre els anys 70 i 90.
Ferm catalanista, gran músic i home de bé, trets que va compaginar amb soltesa des de les èpoques més dures de la dictadura quan ell, en Ramon de la Farmàcia, recuperava i introduïa nous temes en català per a ser cantats en totes les seves corals.
La Coral Rosó d’Osor ha tingut la iniciativa de retre-li homenatge, conscients que la història de la nova coral (nascuda el 2016) està lligada a la del Cor d’homes que en Ramon va dirigir al poble durant 10 anys; ja que tot sovint fan esment del seu record durant els seus propis assajos i cantades.
En aquesta ocasió, l’acte d’homenatge serà presentat per en Lluís Llagostera de la Cellera i alguns testimonis, antics components de les Corals que en Ramon dirigia. Alhora que la Coral Rossinyol de Sales, de la Cellera, interpretarà una peça composada pel propi Ramon.
Les Corals participants aquest any són Bocins de veu de la Cellera, Cors Alegres d’Anglès, Rossinyol de Sales de la Cellera i Rosó d’Osor.
L’acte forma part de la tradicional festa de primavera del Casal de la Gent Gran de la Vall d’Osor que celebren el seu dinar de germanor a la mateixa Sala 1 d’Octubre on tindrà lloc el concert.

Tothom qui vulgui gaudir de la jornada completa i assistir també al dinar d’entremès i mar i muntanya, pot posar-se en contacte als telèfons 629 830 115 i 618 480 882, abans del divendres 17 de maig.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR