Rebota, rebota y en tu cara explota

Una creació d'Agnés Mateus i Quim Tarrida

Finalitzat
2019
Divendres 31 de maig | 21:00 h

Ens hauria d'explotar la vida a la cara més sovint...
Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l'estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venm els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s'han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.
Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això si, que no falti els minuts de silenci a la porta de l'ajuntament amb cada mort.
Les dones no "perdem" la vida, a les dones ens assassinen. Comecem a dir les coses pel seu nom. Cal perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, sobrepès, gra de pus, hemorroides, caca, asfixia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, moc sec, colonoscòpia i amor.
Parlar de la nostra passivitat, de l'acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, del nostre abonadonament, de l'esperança que ens queda, de l'amor, del desamor, del meu despotisme que ningú coneix i alguns pocs pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència...
...ens hauria d'esclatar la vida a la cara més sovint.

Llengua: catàla i castellà.
Espectacle recomanat a partir de 14 anys

Fitxa artística:
Rebota Rebota y en tu cara explota és un projecte escènic d'Agnés Mateus i Quim Tarrida.
Creació i Direcció: Agnés Mateus i Quim Tarrida
Intèrpret : Agnés Mateus
Convidats: Pablo Domichovsky i un extra
Espai sonor i audiovisual: Quim Tarrida
Espai de llums: Carles Borràs

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR