Lapònia

Velvet Events

Finalitzat
2019
Dissabte 18 de maig | 21:00 h

Lapònia
Lapònia

La Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, Martha, de quatre anys.
El petit Nil està il.lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entrre les dues famílies es presenta idíl.lica, una caseta enmig d'avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid... Però tot s'esguerra quan Martha explica a Nil que el Pare Noel no existeix, és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar als nens i que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit. El disgut de Nil és gran, però encara ho és més el dels seus progenitors.
Per la Mònica i el Ramon mantenir la il.lusió del seu fill és una de les màximes del Nadal. A partir d'aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars, i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú no volia desenterrar.

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Fitxa artística:
Autoria: Marc Angelet i Cristina Clemente
Directors: Cristina Clemente
Intèrprets: Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo, Manel Sans.

Més informació: http://www.magneticam.com

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR