Germà Negre + Mapi's Friends Band + 179,2

Festes del Roser del Pasteral

Finalitzat
2019
Dissabte 11 de maig | 23:00 h

Germà Negre
Germà Negre
Mapis
Mapis

GERMÀ NEGRE
L’espectacle de Germà Negre assegura ballarusques, somriures i festa amb aquesta trepa d’arriats que ens repassen un repertori de musiques del país amb sonoritats de folk castís.
En el repertori de Germà Negre hi podem trobar tot tipus d’adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d’arranjaments propis i amb un clar aire festiu que fan dels seus concert una autèntica festa popular. Però això no acaba aquí, aquests amants del folk català saben sorprendre amb temes d’autors més recents com Quico Pi de la Serra i Ovidi Montllor, o plenament actuals com la Troba Kung Fú, Quimi Portet o Pomada, sempre fidels a l’estil propi de Germà Negre: perversió de les lletres i arranjaments explosius.

MAPI'S FRIENDS BAND
Mapi’s Friends Band és un eufòric grup de versions format per Jordi Masferrer, Pau Boïgues, Domènec Boïgues, David Benítez, Marc Sánchez i amb col·laboracions d'Andreu Aranda, Albert Cortada, Xevi Puig i Sergi Serramitja (una barreja de músics vinculats a grups de La Cellera de Ter com Haihober’s, Orchestra Fireluche, Pulpopop, Le Croupier, Petit Fours, Toadstools, etc) que es dediquen a repassar els clàssics del rock’n’roll i el pop amb grans dosis d’entrega i energia.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR