Anunci emergent

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

* obligatori
Legal
×

Filmoxarxa: Gust de ciment

25.04.19

Sinopsi:

Taste of Cement (Ziad Kalthoum, 2017) País: Líban. Durada: 85 min. Projecció en DCP. VOSC.

A Beirut, uns obrers sirians construeixen un gratacels mentre, a l'altra banda de la frontera, les bombes destrueixen les seves ciutats. La guerra continua al seu país natal, i ells es troben atrapats: han perdut el seu passat i el seu futur és incert.

Aquest retrat d'uns treballadors a l'exili s'acosta amb empatia a aquelles persones que han perdut el passat i el futur i estan atrapades en un present reiteratiu.

Premis: Film guardonat amb el Premi Don Quixot a L'Alternativa i nominat al millor documental als Premis del Cinema Alemany.

La FilmoXarxa és la xarxa concertada de pantalles cinematogràfiques que, sota el lideratge de la Filmoteca de Catalunya i amb la complicitat de la Federació Catalana de Cineclubs, la Direcció General de Política Lingüística i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, es proposa potenciar i difondre el cinema català i europeu, incrementar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les pantalles del país i fomentar la cultura cinematogràfica entre la ciutadania.

Les sessions de FilmoXarxa al Teatre de Lloret són gestionades per Cineclub Adler. Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR