Isabel Vila al Foc de la Bisbal

Carme Sansa

Finalitzat
2019
08.09.19

L'actriu Carme Sansa es posarà en la pell de la lluitadora compromesa Isabel Vila durant el conegut com a Foc de la Bisbal, l'aixecament contra les tropes del governador militar de Girona que va tenir lloc a la vila empordanesa el 6 d'octubre de 1869, en el qual es van implicar uns dos mil homes, la majoria del sector surer.

El monòleg “Isabel Vila al Foc de la Bisbal” és l'apassionant relat, en primera persona, d'Isabel Vila, coneguda com la primera dona sindicalista catalana.

En veu d'ella es relaten uns fets extraordinaris que marquen la història catalana i la lluita pels drets a casa nostra. I ho fa en l'any que celebrem dos aniversaris importants: el 150è aniversari del Foc de la Bisbal, episodi clau en la lluita per la República, i el 200è aniversari del naixement d'aquell gran líder revolucionari, Pere CAimó, abnegat i valent diputat gironí.

El monòleg mostra, a través dels ulls d'Isabel Vila, el que fou el valuós sacrifici de tota una generació, per arribar on som. Com a antecedent i herència de lluita. I ho fa amb una visió plena d'humanitat, humor, contradiccions i tensió teatral de la mà de l'extraordinària actriu Carme Sansa.

Més informació realcionada Aquí.

Venda d'entrades anticipades al Bar El Local, del 13 al 18 de maig i una hora abans a taquilla.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR