Le Croupier

Sarsuela / teatre / arts escèniques


Laura Perramón
management@lecroupier.cat
www.lecroupier.cat
Tel. 677 756 384

Le Croupier
Le Croupier

ESPECTACLES

La Festé (Concert de comiat): L’octubre de 2018, després de 10 anys de carrera, Le Croupier va celebrar el seu concert de comiat a l’Auditori de Girona. Plegaven. El concert va ser un desastre descomunal. El pitjor bolo de les seves vides i l’amistat dels seus components s’aguantava per un fil. Després d’aquell desastre, Le Croupier es planteja reinventar aquell episodi i acabar les coses bé, com amics. El temps és capriciós. I l’èxit encara més. És això el que els porta fins al vostre teatre. Si triomfen a la vostra ciutat, potser continuaran la gira de concerts de comiat que tenien emparaulada... Si fracassen, tindreu el privilegi de ser el darrer públic que riu amb Le Croupier i el seu esbojarrat concert teatralitzat farcit de comèdia, rock’n’roll, cabaret i cuplets.

Fitxa artística
Le Croupier (Carles Cors, Faló Garcia, Xevi Quiño, David Benítez, Toni Huertas, Josep Picot i Raül Sánchez), artistes convidats (Mont Plans, Merche Mara, Cinta Moreno, David Soler, Marc Parrot, Les Anxovetes, Anna Roig i molts més), dramatúrgia i direcció (Martí Torras) espai escènic, vestuari i grafisme (David Faüchs i Fanny Espinet), coreografia (Fàtima Campos), realització audiovisual (Albert Blanch), disseny sonor (Albert Cortada) i backliner (Gerard “Belem”).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR